Kauneushoitola Kaunokainen

Laadukkaat hoidot ja tuotteet Kaunokaisesta

Kaunokainen palvelee Varkaudessa

Kaunokainen on Varkauden keskustassa palveleva nykyaikainen kauneushoitola ja kosmetiikkaliike. Meiltä saat laadukkaat hoidot ja tuotteet päivittäiseen kauneudenhoitoon. Varaa aikasi ja tervetuloa virkistäytymään! Anna palautetta lomakkeella.

Yhteydenottolomake!

Sähköpostitse
Tekstiviestitse

Rekisteriseloste

1. Rekisterinpitäjä

Kaunokainen ja Karpaasi Oy
Kauppakatu 32
78200 VARKAUS

Y-tunnus: 1954260-0
Puh: 017-5526702

2. Rekisteriasiat

Asiakaspalvelumme vastaa rekisteriä koskeviin kysymyksiin ja palautteisiin mahdollisimman nopeasti.

3. Rekisterin nimi

Kaunokainen ja Karpaasi Oy:n asiakas-, markkinointi- ja ajankohtaiskirjeen tilanneiden rekisteri.

4. Henkilötietojen käsittelyn tarkoitus

Käsittelyn tarkoituksena on asiakassuhteen hoitaminen, asiakkaan ja rekisterinpitäjän oikeuksien ja velvollisuuksien toteuttaminen sekä henkilötietolain mukainen henkilötietojen käsittely verkkopalveluihin liittyviin tarkoituksiin, tutkimustoimintaan, rekisterinpitäjän ja/tai sen yhteistyökumppaneiden mainonnan ja/tai suoramarkkinoinnin suuntaaminen asiakastietojen perusteella rekisterinpitäjän viestimien ja palvelujen kautta luovuttamatta henkilötietoja ulkopuoliselle taholle.

5. Rekisterin tietosisältö

Rekisteri voi sisältää seuraavia tietoja asiakkaista:

  • Nimi
  • Sähköpostiosoite
  • Matka- ja/tai muu puhelinnumero
  • Organisaatio ja asema
  • Organisaation osoitetiedot
  • Yhteysloki

6. Rekisterin säännönmukaiset tietolähteet

Rekisteri koostetaan rekisterinpitäjän asiakastietojärjestelmästä, yleisesti saatavilla olevista internetlähteistä, sekä mahdollisista muista julkisista lähteistä. Pääsääntöisesti osoitelähteet on eritelty mikäli ne ovat muita kuin ensiksi mainittuja.

7. Säännönmukaiset tietojen luovutukset

Rekisterinpitäjä ei luovuta asiakkaiden henkilötietoja ulkopuolisille, paitsi Suomen viranomaistoimien niin edellyttäessä.

8. Tietojen poistaminen

Tietoja voidaan poistaa henkilön vaatimuksesta tai asiakassuhteen loppumisen vuoksi.

9. Rekisterin suojauksen periaatteet

Henkilötiedot säilytetään luottamuksellisina. Rekisterinpitäjän ja sen mahdollisten tietotekniikkakumppanien tietoverkko ja laitteisto, jolla rekisteri sijaitsee, on suojattu palomuurilla ja muilla tarvittavilla teknisillä toimenpiteillä.

Yhteystiedot

Kaunokainen

Kauppakatu 35

78200 VARKAUS

040 6570 774

myynti(at)kaunokainen.com

www.kaunokainen.com

Avoinna maanantaista perjantaihin. Kauneuspalvelut lauantaisin sopimuksesta.


Kaunokainen,Varkaus

Löydät meidät myös täältä:

Facebook

Suosittele meitä

Facebook Twitter 0Jaa